Kozmetika Meze: Dnevna krema

14. september 2016

Danes bi z vami rada delila še eno čudovito slovensko znamko negovalne kozmetike - kozmetika Meze. Kozmetika je ročno izdelana, naravna in se nahaja v preprosti, a zelo privlačni embalaži. 

V test sem prejela dnevno kremo za nego mastne in mešane kože, ki me je zelo prijetno presenetila...




Kremica se nahaja v prisrčnem steklenem kozarčku (30 ml), z ročno nalepljeno etiketo in ročno napisano serijsko številko ter datumom uporabe, kar izdelku doda še večji šarm, vsaj v mojih očeh. 

Krema ima zelo specifičen, zeliščen vonj, ki meni ni najbolj všeč, a me ne moti v tolikšni meri, da bi me odvračal od uporabe, saj po nanosu lepo postopoma zbledi. Tekstura kreme je zelo prijetna, rahla, podobna teksturi trdo stepene smetane. Za cel obraz potrebujem res malo kreme, kar pomeni, da 30 ml dejansko ni malo. Zdaj ko sem imela čas kremo res dobro preizkusiti, lahko zatrdim, da mi kože ne masti in ne povzroča nobenih težav, upala bi si celo trdit, da ob redni uporabi, mešani/problematični koži koristi.





Sestavine v kremi so res fantastične - sončnično olje, olje jojobe, matični mleček, med in sivka, so le nekatere izmed njih. :) Olje jojobe je odlično za mastno in mešano kožo, ker kože ne obteži in ne maši por, med in sivka pa delujeta antiseptično, super za pomiritev kože in celjenje raznih ranic, ki so posledica mozoljčkov in drugih težav. 

Krema stane 19.90€ kar se mi ne zdi veliko, sploh za ročno izdelano kozmetiko z zares naravnimi sestavinami. Še toliko bolj pa mi pomeni dejstvo, da ob nakupu podpiram in spodbujam slovenske podjetnike.






2 komentarja:

  1. Njihov oljček za crkljanje mini gubic pod očmi je super <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu super, da ti je všeč. Jaz imam nočno verzijo in mi noro maši pore ;(

    OdgovoriIzbriši