TOP IZDELKI: MESEC APRIL

2. maj 2016

Zadnje čase (khm, zadnjih nekaj let, če smo iskreni), nisem bila preveč pridna z mesečnimi favoriti... velikokrat zato, ker se mi preprosto ni dalo spraviti vse izdelke, ki sem jih veliko uporabljala, na kup, še večkrat pa zato, ker preprosto nisem imela nobenih razburljivih izdelkov za pokazat oz. so se mi favoriti iz meseca v mesec ponavljali. :) Tudi zdaj vam ne morem obljubit, da bodo mesečni favoriti redne objave, ampak se bom pa definitivno potrudila... z letnimi časi se spreminjajo tudi izdelki, ki jih uporabljam in ni ga vraga, da se ne bo kaj novega našlo za objavit. :)





Mesec april je bil precej 'au naturel'... makeup je bil na minimumu, zatorej so se super obnesli 100% Pure maskara v čokoladnem odtenku (polna ocena pride kmalu), nepogrešljiva Clarins Instant perfector glos za ustnice in Catrice Eyebrow gel ter Clarinsov korektor za prekrivanje kakšnih manjših nepravilnosti (čeprav je zadnje čase kože zelo vredu, tok tok tok).

Tudi sami koži nisem posvečala preveč pozornosti, če sem poštena, ampak duo L'Occitane Shea tonik in 4kidsandus Pomlajevalna krema, sta pa bila v redni uporabi. Tonik me je tako navdušil, da imam že kupljeno rezervo, krema za obraz je pa naravnost čudovita in že se bojim dneva ko mi je bo zmanjkalo in bo treba odšteti precej dinarčkov za novo.

Vsake toliko sem se vseeno spomnila koži privoščiti malo več razvajanja in takrat sem uporabila Antipodes Aura Manuka Honey masko. Če imate normalno/mešano/problematično kožo, jo morate preizkusiti, meni je fantastična! Gre za masko, ki deluje proti nepravilnostim (manuka med kot glavna učinkovina), a je hkrati zelo hranilna in prav 'odžeja' kožo.




Batiste suhi šampon je večni favorit, a sem ga vseeno morala vključiti, ker se mi zadnje čase lasje obupno hitro zmastijo (predvsem zaradi teh hudih temperaturnih sprememb, vlage, ipd.) in da si res ne rabim vsak dan prati las, me rešuje ta mali čudež v lušni retro flaški. ;) 

Novo odkritje, ki ga dejansko uporabljam šele par dni, pa sem ga takoj morala vključiti v favorite, je naravni deodorant Polja sivke, z vonjem limonske trave. TOP zadeva! Kupila mi ga je kolegica, ki ga zvesto uporablja že več let in me čisto navdušila. Diši fantastično in deluje zelo dobro! Več o njem povem kmalu. :)

In še zadnji izdelek, ki sem se ga odločila vključiti, je izdelek za malega - Dr. Pasha, Tosamina naravna krema za dojenčke. Sprva sem jo kupila kot kremo za ritko, a je preveč mastna (gre vbistvu za maslo), se pa zato odlično obnese kot mazilo za telo. Diši zelo, zelo lepo, naravno in kožo naredi super mehko. Kmalu spišem objavo o kremah za dojenčke iz naših drogerij in tam povem več o sami kremi. ;)


Kateri izdelki so pa vas spremljali skozi mesec april? :)


4 komentarji:

  1. Joj sami super izdelki. 4kids so tudi moja LOVE:)jaz si želim, da bi kar vsak mesec imela tovrstno objavo, to je na blogih ena izmed objav, ki jih ne bom nikoli izpustila, da jih preberem. Mi je tako fajn, ko vidim, kaj ste punce rade uporabljale čez mesec. Sama se kar precej ponavljam, ampak sej za to pa so mesečni favoriti:)Mojih je bilo kar nekaj, nevem, če ti lih lahko smetam med komentarji ampak prilagam kar link do objave.

    http://candylovestreet.blogspot.si/2016/04/mesecni-favoriti-april.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se bom res potrudila, da vsak mesec kaj takega objavim... :)

      Tvoje favorite sem že prebrala, ampak ja, vedno mi lahko 'smetiš' s svojimi povezavami. <3

      Izbriši
  2. Jo toplo priporočam, res. ;)

    OdgovoriIzbriši