MOJA KOLEKCIJA: MAC ŠMINKE

28. april 2016

MAC šminke... dolgo časa sem si jih želela in še dlje časa sem potrebovala, da sem jih dobila. S pomočjo Aide (Lippie Hippie), ki mi jih prijazno nosi iz različnih koncev sveta (hvala!), sem jih uspela nabrati že 6. :) Moja zbirka vsebuje predvsem nosljive odtenke, se pa vmes skriva tudi rdeča iz omejene, Viva Glam kolekcije.



Viva Glam Rihanna, Crosswires, Plumful, Syrup, Brave in Twig


Nisem sicer ženska, ki bi bila vsak dan namazana in videti popolnoma urejena, a vedno ko se odločim urediti, nanesem tudi šminko in ravno zato moja kolekcija vsebuje bolj nežne, nevpadljive odtenke, ki bi jih lahko nosila vsak dan... Občasno pa si drznem ustnice 'obleči' tudi v kaj bolj intenzivnega in takrat vstopi v igro Viva Glam Rihanna - čudovita, nevtralna rdeča z bežnim pridihom bleščic, ki niso dejansko opazne, a ustvarijo tisti 'oomph' učinek. ;) 

Zadnji šminki (no, upam da ne zares zadnji), ki sta se pridružili moji MAC družini, sta Brave in Twig, obe zelo nosljivi in elegantni, barvi, ki pašeta k praktično vsakemu makeup-looku.


MAC Brave
Foto: Aida Mahmutović

MAC Twig
Foto: Aida Mahmutović

MAC Viva Glam Rihanna
Foto: Aida Mahmutović


Brez MAC šmink se seveda da živeti in po mojem skromnem menju, ne gre za šminke neprimerljive kvalitete, dejstvo pa je, da imajo izjemno veliko ponudbo različnih odtenkov in da so šminke zares dobre. Cena $18 (približno isto €, morda nekaj več v Avstriji in na Hrvaškem - tam najdete MAC trgovine), pa se mi res ne zdi pretirana.


Oglejte si še ostale odtenke na mojih ustnicah - Crosswires, Plumful in Syrup. ;)


6 komentarjev:

  1. Twig je res taka posebna - če le ne bi mela tok šmink...:D

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite so in res so zelo nosljivi odtenki! Zame samo prvi rdeč ne bi bil, ker je preveč vpadljiv :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisem neka fanica njihovih šmink, ti pa morem rečt, da si izbrala res krasne, nosljive odtenke!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super izbor odtenkov. :) Sploh Plumful in Syrup. <3
    Jaz imam zaenkrat 5 MAC šmink in sem zelo zadovoljna z njimi.

    OdgovoriIzbriši