Le Couvent des Minimes: Eau Sereine [SLO]

6. marec 2016

Pred kratkim sem dobila čudovito dišeče vabilo na predstavitev nove kolekcije Eau Sereine, kozmetične hiše Le Couvent des Minimes. To je bila moja prva izkušnja s to znamko, saj nisem imela priložnost obiskati blogerske konference nekaj mesecev nazaj, kjer so jo ostale punce že lahko spoznale. 

Na prvi pogled me kozmetika precej spominja na L'Occitane, gre za podoben stil embalaže in grafike na njej. Ker pa nisem še ničesar preizkusila, vam o večih podobnostih zaenkrat ne morem govoriti. :)







Dogodek je bil organiziran v Nami, v samem centru Ljubljane. Pričakal nas je dišeč ambient z večimi  stojali, ki so ponosno razkazovala novo linijo, celo pijača in jedača je bila izbrana tako, da je ustrezala glavnima sestavinama nove linije - mandarina in sivka. Šampanjec, stisnjen sok mandarin, cake-popsi različnih okusov in še in še... ni nam bilo hudega. :)

Povabljenih je bilo precej blogerk, a je bilo prostora veliko, tako da ni bilo nobenega 'gužvanja' in vse smo lepo videle predstavitev in slišale govorce.




Predstavitev sta vodili psihologinja in glavna direktorica prodaje. V prvem delu smo se naučile nekaj novega o čuječnosti - biti v trenutku, doživljati sebe, ljudi okoli nas in naše okolice. Naredile smo zanimivo vajo in se prijetno sprostile. V drugem delu pa smo bolj podrobno spoznale znamko Le Couvent des Minimes (ki se mimogrede izgovori kot 'Le Kuve de Minim'... ja, tudi jaz sem narobe izgovarjala ime) in novo linijo Eau Sereine, ki temelji na sproščanju, pomiritvi, a hkrati obuditvi čutov. Na vseh izdelkih Eau Sereine je tako natisnjena grafika mirnega jezera, nad njim pa nebo brez oblačka. :)






Po predstavitvi (ki je bila zame ravno prav dolga - ne prekratka in ne predolga), je sledilo prijetno druženje, ki meni vedno predstavlja najboljši del, saj takrat dobim priložnost poklepetati z blogerkami, ki se drugače poznamo samo preko spleta. :)


Monika (Sugarlove blog), Sara (Passing Fancy), Ana (Mad about red) & Karina (Karinartistic)

Tara (The Beauty of Nail Polish), Ana (Mad about red) & jaz

Monika (Sugarlove blog) & Katja (Viva la vida)

Aleksandra (Aleksandra Rose) & Simona (Beauty of a lemon)

Ajda (AJDA'S) & Manca (Mancinas spot)

ekipa organizatorjev <3


Ob koncu so nas 'posladkali' še z vrečkami presenečenja v kateri se je skrivala odišavljena meglica iz nove linije, mini kremica za roke in maska za spanje. Bolj podrobno vam te izdelke predstavim v posebni objavi in povem še malo več o celotni liniji Eau Sereine.



10 komentarjev:

  1. Waaw, prečudovite fotografije! Sama obožujem vonj sivke in mandarine, tako, da bi mi izdelki bli definitivno všeč. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3

      Ta linija res čudovito diši, tudi meni, pa sem drugače bolj za sladke, tople vonje. :D

      Izbriši
  2. Jah itak, ti profi fotkič:):) super objava, ful smo se presmejale na eventu, ful fino je bilo.Super slikice, vidim, da bom spet mogla kapljice za učke uporabljat, imam prav občutljive in rdeče na slikici. Ekipa se je pa fino barvno uskladila. Jst tudi rabim več barve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah... :D Ja, res smo se fino imele!

      Učke sem pa opazla ja, nosiš leče ali so pač tako suhe in občutljive? Meni so najboljše Bepanthen kapljice, brez konzervansov. Ali pa Artelac Uno - ti jih lahko tudi na recept osebni zdravnik napiše. ;)

      Izbriši
  3. Prekrasne slike Maja in super smo se imele :)

    OdgovoriIzbriši