Top makeup izdelki meseca januarja

15. februar 2017

Čeprav sem še vedno v svoji 'no-makeup' fazi, sem januarja kar nekajkrat posegla po ličilih in večinoma ustvarjala naravne, nežne videze. Najbrž sem kak izdelek pozabila izpostaviti, ampak ti štirje so bili vedno prisotni, zato mislim, da jih je vredno omeniti. :)


Odkar sem stran vrgla zadnjo Too Faced Better than sex maskaro, moram reči, da nisem zares navdušena nad nobeno drugo. Se ji je pa tale L'Orealova (Superstar mascara), najbolj približala. Podobno predhodnico (v belo-rdeči verziji, če se ne motim), sem sprobala že veliko let nazaj in bila navdušena. Tudi ta me je prijetno presenetila. Na mojih trepalnicah maskare s to belo 'bazo' očitno veliko bolje delujejo in jim res dajo volumen in dolžino. Začuda mi tudi oči ne draži. Hja, ko bi se lahko pohvalila, da sem dobro izbrala, pa mi je to maskaro na blef kupila mami. Hvala mami! :)

Od paletk še vedno vztrajno 'drgnem' Zoeva Cocoa Blend. Prisežem, da je ta paletka najboljši nakup zadnjih let. Čeprav so čisto vsi odtenki božanski, sem zadnje čase posegala po Sweeter End, ki bi ga še najlažje opisala kot barvo šampanjca.

Ustnice so bile največkrat 'odete' v čudovit, mat Birthday Suit (Sleek), za lica ali celoten obraz pa sem zadnje čase uporabljala Guerlain Meteorites - prekrasen, naraven osvetljevalec.



5 komentarjev:

  1. super blog. oz.tako bom rekla svsi 3 blogi, ki jih pišeš so odlični:)
    a loh napišeš eno objavo kje kupuješ make up..tako o drogerijskih kot o high end maku upu;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vsi trije? Trenutno pišem dva... :D Hvala drugače, sem zelo vesela, da sta ti všeč!

      Eno takšno objavo sem spisala že precej časa nazaj, bi se kar spodobilo, da napišem novo. ;)

      Izbriši
    2. ubistvu mislim da si mela še blog noseča baba?:) si bila ti? :)

      Izbriši
  2. Enkrat si moram privoščiti meteorita, haha <3


    ENKRAT.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej, na Salmi je veliko ceneje kot v kakšnem Mullerju. :)

      Drugače pa ti ne bo všeč, če imaš rada bolj opazne osvetljevalce, tale je zelo naraven, ga lahko uporabiš tudi po celem obrazu, pa ne boš čudno zgledala.

      Izbriši