PORABLJENI IZDELKI - EMPTIES #8

23. januar 2017


Danes bo objava spet precej obsežna... sem si rekla, da moram bolj pogosto spisati te o porabljenih izdelkih, ker se jih potem naenkrat preveč nabere, ampak tako je. Načeloma kar radi berete takšne objave, tudi sama jih rada preletim po drugih blogih, zato upam, da vam ne bo preveč dolgočasno. ;)

V zadnjem mesecu sem uspela porabiti predvsem izdelke za nego kože, a se je nekaj makeupa tudi nabralo. Večino reči sem dejansko porabila do konca, nekaj pa sem jih bila primorana zavreči zaradi preteka roka ali iz kakšnega drugega vzroka. Torej... katere izdelke bi še kupila in katere ne? :)


Batiste Monochrome (LE) - omejena izdaja Batiste šampona, ki je bila na voljo samo na ASOS-u. Vonj je bil dober, po mojem okusu, topel s pridihom začimb, ampak včasih mi je bil kar preveč močen. Z njim nisem mogla kombinirati/nositi nobenega parfuma, ker se ga je tako močno vonjalo na laseh. Batiste suhi šamponi so stalnica v moji zbirki, ampak tega vonja ne bi ponovno kupila. 

LRP Serozinc - To je druga piksna Serozinca, ki sem jo porabila, doma imam pa še eno, potem pa ne vem kje ga bom dobila. Sicer mi Serozinc ne predstavlja nekega nujnega koraka v negi kože, a vseeno ga dostikrat uporabim in mislim, da vsaj nekaj pripomore k boljši, čistejši koži. V osnovi gre za vodico v spreju, ki pa je obogatena s cinkom in zato na kožo deluje pomirjujoče in hkrati čistilno. Na moji koži ne dela čudežev, se mi pa zdi, da kadarkoli ga uporabim, vsaj trenutno pore zoža in naredi kožo res lepo. Če ga bom uspela kje dobit, ga bom definitivno še kupila.

Mirati gel za tuširanje - Kot Mirati ambasadorka sem imela priložnost preizkusiti celotno linijo izdelkov, med katerimi je tudi ta gel za tuširanje nad katerim pa nisem hudo navdušena. Gel je sicer super, lepo se speni, nimam občutka, da bi mi pretirano izsušil kožo, ampak najbolj me pa zmoti vonj - sama sem pristašica bolj toplih, sladkih, kremastih vonjev, ta je pa precej svež in kar poseben. Izdelek bi priporočala vsem, ki so jim sveži vonji všeč in imajo radi, da jih geli za tuširanje 'zbudijo'. Sestavinsko je tudi super, a meni ni bil všeč, na žalost. 

Urban Decay b6 - Sprej, ki se ga lahko nanese pod ali nad ličila (sama sem ga večinoma uporabila kot zaključni sprej). Bil je čisto soliden sprej, lepo je odstranil 'prahast' videz pudra in kožo osvežil, a po učinkovitosti mi je bolj všeč UD All-nighter, kateri dejansko podaljša obstojnost makeupa (vsaj zdi se mi tako). :) Nakupa ne bom ponovila.


Garnier Honey treasures šampon - Dober šampon z zelo prijetnim vonjem, ki pa ni bil nič posebnega za moje lase. Lepo jih je opral, nisem imela občutka, da bi se mi zaradi njega kaj hitreje zmastili, a tudi navdušil me ni. Nakupa najbrž ne bom ponovila.  

Dove kremni gel za tuširanje - Brezveze, da sploh kaj napišem, ker bi se samo ponavljala. Dove kremni geli so moji najljubši geli za tuširanje in vedno imam vsaj 3 na zalogi. Praktično edini geli, ki mi res nič ne izsušijo kože.  

Sophie la Girafe losjon za telo - Tale izdelek sem malo 'vrinila' med moje. Gre za otroški losjon za telo, ki smo ga z veseljem uporabljali, porabila sem najmanj 2 tubi, ampak ko se je pojavila suha koža in lišaji, smo začeli uporabljati Mustelo in ker so se rezultati pokazali takoj, zdaj ostajamo pri njej. Drugače je celotna linija te kozmetike super in bi ponovno kupila.


Clarins Pure Melt cleansing gel - Čudovit gel za odstranjevanje makeupa, ki je ob nanosu gel, potem se ob masaži prelevi v olje, z dodatkom vode pa v mleko in nato enostavno splakne z vodo. Odlično je odstranjeval vsa ličila, še posebej na očeh, včasih me je malo zmotil vonj, ki je kar močan, ampak dražil me pa ni nikoli. Nakupa ne bi ponovila, ker sem odkrila druge, boljše in bolj ugodne odstranjevalce makeupa.

Balance Me Cleanse and smooth face balm - Prekrasen balm za čiščenje obraza, ki ob vsakem čiščenju naredi tudi rahel piling in kožo pusti zelo mehko, predvsem pa nahranjeno. Ob masaži se spremeni v čudovito olje, potem dodamo malo vode, da se spremeni v mleko in ga z mokro krpico odstranimo. Trenutno imam druge balme ogledane, zato tega ne bom kupila, v prihodnje pa sigurno spet pride v mojo zbirko.

Nuxe olje - Nuxe olje za vsestransko uporabo (telo, lasje, obraz) je pravi kultni izdelek in tudi sama ga imam vedno na zalogi. Trenutno ga uporabljam predvsem za nego telesa (strije na trebuhu in brazgotina od carskega reza), ga pa pogosto nanesem tudi na obraz, samostojno ali pod kremo. Čudovit izdelek!

Pai šipkovo olje - Olje je bilo prijetno za uporabo, a nič posebnega. Nuxe olje mi veliko bolj odgovarja, ker je suho olje in se izredno hitro vpije. Če pa si zaželim kaj bolj hranilnega, mi je pa Antipodes avokadovo olje, veliko bolj všeč. Nakupa ne bi ponovila.


100% Pure Maracuja oil maskara - Zelo dobra, predvsem pa naravna maskara, ki diši fantastično. Tokrat sem imela rjav odtenek, ki diši po čokoladi, njam! :) Čeprav je zelo nežna maskara, ki mojih občutljivih oči ni dražila, na žalost ne nudi dovolj volumna/dolžine oz. vsaj ne dovolj za potrebe mojih kratkih, majčkenih trepalnic. Priporočam, sama pa nakupa najbrž ne bom ponovila.

Smashbox gloss - Glos, ki sem ga prejela od kolegice blogerke (Sara, Passing Fancy). Zelo mi je bil všeč, ker je rdeč, ampak kot glos da ustnicam nežno rdečo barvo, zelo nosljivo, tudi za nas, ki redko upamo z rdečimi ustnicami ven iz stanovanja. Nisem ga ravno porabila do konca, ampak, ker sem ga imela že dolgo časa, ga je bilo treba vreči stran. Nakupa ne bom ponovila samo zaradi slabše dostopnosti te kozmetike, ga pa priporočam.

NYX HD primer za veke - Najbolši primer kar sem jih preizkusila, hkrati pa še izjemno ugoden. Kupim ga ponavadi kar na eBayu, pri nas ga pa lahko dobite na Moja Drogerija. 

Collection Lasting Perfection korektor - Zelo všečen korektor, res svetel odtenek, dobra prekrivnost. Trenutno uporabljam druge korektorje, mogoče ga v prihodnosti spet kupim. Cenovno ugoden in dober izdelek. :)

theBalm Mary-Lou Manizer - Prekrasen osvetljevalec, ki ga imam že dolgo časa. Ne, nisem ga porabila do konca, ampak mi je kakšna dva tedna nazaj padel na tla in se razletel na koščke. Ko sem ga želela popraviti, pa so mi še tisti koščki padli na tla in ostal mi je samo lep, svetleč prah. Nakup bi sicer ponovila, ampak bom najbrž sprobala še kak drug osvetljevalec.


L'Occitane Ultra soft cream (LE) - Prekrasna krema za telo iz omejene, medene kolekcije (zakaj je morala biti omejena, zakaj?!). Porabila sem jo že lep čas nazaj, ampak sem pred kratkim odkrila prazen lonček. Imam celo še en tester te kreme, ki ga moram porabit, potem pa se enkrat za vselej poslovit od te čudovite kolekcije. :)

TIGI Catwalk Blow out balm - Izdelek, ki sem ga kar lep čas uporabljala, potem pa nanj malo pozabila (pozabila za več kot leto dni) in ga je bilo treba vreči stran. Gre za tekoči balm, ki se ga nanese na vlažne/mokre lase, potem pa posuši. Kadar sem ga uporabila, so se mi lasje res zdeli bolj svetleči in še malo bolj svilnati. Dober izdelek, mogoče ponovim nakup.

2 komentarja:

  1. Oh, super objava.

    Moji izdelki so vsi bogi - ko so ponucani, zato ne delam teh objav + prevelika gužva!

    Jih pa zelo rada berem, sploh tvoje ki so tako lepo lične.

    Se strinjam z Dovi, verjetno sva eni izmed redkih blogerk, ki jih tako poveličujeva haha.

    OdgovoriIzbriši