Top izdelki meseca novembra & decembra

16. december 2016

Pa sem se spet potrudila in skupaj spravila eno objavo o izdelkih, ki sem jih imela najraje v zadnjem času. Glede na to, da smo ravno že čez polovico decembra in da te izdelki ostajajo v moji rotaciji, sem se odločila pisati kar za oba meseca skupaj. Torej... kateri izdelki so me navdušili in zakaj? :)



Čeprav v tem izboru prevladuje dekorativa, sta dva negovalna izdelka iztopala - 4kidsandus pomlajevalna krema je še vedno favorit, kljub temu, da uporabljam oz. testiram še nekaj drugih krem. Všeč mi je njena preprostost, unikaten vonj in občutek ter finiš na koži. Nuxovo olje pa sem zadnje čase intenzivno uporabljala za nego strij na trebuhu in rane od carskega reza, ki se ni še popolnoma zacelila. No, pa tudi na obrazu ga občasno uporabim. :)

Za hiter, urejen, a še vedno naraven videz, sem največkrat uporabljala Mac Mineralize Skinfinish in čeprav kar težko priznam, mi je celo ljubši od moje predrage Lily Lolo mineralne podlage. Puder mi res odgovarja, več o njem pa bom povedala v podrobnejši oceni, ki pride zelo kmalu. ;) Na ustnicah je bila največkrat Mac Brave - čudovita temno roza z rahlo rjavimi podtoni, odlična za vsak dan. Manikura je bila prav tako bolj nevtralna, nežna, chic - Jessicin lak v odtenku Vintage Glam je bila popolna barva. :) Stari favorit, Naked paleta pa je tudi spet prišla na svoj račun - predvsem odtenki Toasted, Sin in Half Baked.

Med nosečnostjo in po porodu sem se parfumom kar nekako izogibala, zdaj pa večkrat posežem po njih. Še vedno je moj najljubši vonj Versace Crystal Noir, čeprav imam trenutno v svoji zbirki še Lollito, Illamasquo in Estee, ki jih prav tako obožujem. :)


4 komentarji:

  1. Uh, sami odlični produkti <3

    In sami dragi (no, skoraj) haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so odlični!

      Pa ups za ceno, ampak nisem nameno izbirala drage. ;)

      Izbriši
  2. Odličen izbor izdelkov. Mi je rea všeč. Jaz sem tudi med nosečnostjo čisto dala na stran parfume, pa sedaj še kar nimam tistega tapravega vonja oz. Veliko mi jih je premočnih. Nuxe olje je pa odlično. Oh strije, meni čisto nič ne pomaga:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so zdaj spet super parfumi, me nič ne motijo... med nosečnostjo sem imela pa kar močan vonj in mi marsikatera vonjava ni odgovarjala. :)

      Strije se meni sicer hitro naredijo (če shujšam ali se zredim), mi pa na srečo tudi zbledijo oz. ratajo bele - še vedno vidne, a ne tiste rdeče.

      Izbriši