Ličenje: Nežen, dnevni videz za mamice

26. september 2016

Danes imam za vas po dolgem času en 'makeup look', ki sem ga ustvarila za vse zaposlene mamice, ki vseeno želijo izgledati urejeno. Seveda pa je makeup primeren tudi za vse ženske, ki jim je nežen videz bolj všeč oz. niso pristašice bolj intenzivnega videza.




Kako lahko tudi same ustvarite tak videz? Čeprav sem vam spodaj napisala seznam uporabljenih izdelkov, lahko brez težav podoben makeup ustvarite s pomočjo ličil, ki jih že imate doma. Barvo senčila, rdečila ali šminke, po volji zamenjajte, da si videz prilagodite svojim željam... bistvena je samo ideja - lahkoten, nežen videz. :)


Sama sem najprej kožo pripravila in nanjo nanesla precej hranilno kremo (4kidsandus), saj sem se odločila, da uporabim mineralen puder v kamnu (MAC) za svojo bazo in kadar uporabim mineralne pudre, moram vedno kožo dovolj navlažiti/nahraniti, da mi je potem puder ne izsuši. Nato sem obraz malenkost oblikovala s pomočjo bronzerja (Too Faced), dodala malo rdečila na lica (Benefit) in glavne točke obraza (vrh lic, vrh nosu, čelo in brada), povdarila z nežnim osvetljevalcem (Guerlain).

Na veke sem nanesla podlago (NYX HD podlaga), nato čez podlago nanesla čudovit odtenek senčila iz Zoevine palete (Sweeter End - rožnato zlat odtenek), trepalnice uvila in nanesla maskaro. Obrvi sem kot vedno samo malo povdarila in oblikovala s pomočjo obarvanega gela (Catrice).

Za ustnice sem izbrala kombinacijo temnejše šminke (MAC Twig), ki sem jo ublažila z nežnim glosom (Clarins) in tako dobila idealen odtenek. 

Celoten videz sem zaključila s fiskirnim sprejem (Urban Decay) in lase uredila v figo s pomočjo 'krofa'. ;)







OBRAZ:

OČI:
  • NYX HD baza za senčila
  • Zoeva Cocoa Bar paleta (odtenek Sweeter End)
  • Tweezerman uvijalec trepalnic
  • Catrice Doll eyes maskara
  • Catrice gel za obrvi

USTNICE:



Upam, da vam je videz všeč ali da sem vam vsaj dala kakšno idejo, inspiracijo. Z veseljem slišim še kakšne želje, predloge za drugačne videze, tudi bolj dramatične. ;)

Kakšen makeup pa ve najraje oz. najpogosteje nosite?


4 komentarji:

  1. Izgledaš super. Tudi sama imam največkrat rada bolj 'naraven' videz oziroma res minimalno količino makeup-a. Super post.

    Leja

    OdgovoriIzbriši
  2. Če bi se jaz tako namazala, bi izgledala totalno natur, nič namazana :D

    Ampak tebi paše, ker nikoli nisi pretirano (kot jaz, hihi) namazana.

    Lep blushhhh <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe... jah nič, potem se moram pa potrudit še za kakšen bolj intezniven makeup! :D

      Hvala! <3

      Izbriši