MOIKA Gorski cvet - gel za tuširanje

12. marec 2017

Danes imam za vas še en prekrasen izdelek slovenske znamke MOIKA. Po mojem navdušenju nad serumom in kremo, je sledil še tale gel za tuširanje, ki sem ga pridno uporabljala do pred kratkim (ko ga je končno zmanjkalo). :) In kakšni so moji vtisi?
Gel diši božansko, ampak res... neverjetno lep, naraven, prekrasen vonj. Če bi prodajali parfum s tem vonjem, bi ga takoj kupila in se radodarno 'zalivala' z njim. Kadarkoli sem se tuširala z njim, sem uživala v vonju in ga še nekaj ur vonjala v kopalnici. Zelo rada sem kombinirala Lush I washed my hair trd šampon za lase in tale gel - potem sem prišla izpod tuša dišeča po medu in cvetlicah, božansko vam rečem! :)

Poleg tega, da embalaža izgleda zelo elegantno in minimalistično, je še skrajno priročna, ker ima pumpico! Sam gel je bolj tekoč, lepe rumeno-oranžne barve in lepo se speni. Edina, ampak res edina stvar, ki me je nekako odvrnila od ponovnega nakupa (vsaj za zdaj) je dejstvo, da mi gel kar precej izsuši kožo. Ne vem ali je res kriv gel ali samo moja 'razvajenost' oz. navajenost na Dove kremne gele ali pa dejstvo, da imam to zimo res neobičajno suho kožo, po obrazu in telesu. Če mi ne bi po spiranju pustil za sabo tist 'squeaky clean' občutek, bi pokupila vse kar jih imajo, tako pa malo oklevam oz. čakam, če se bo stanje kože kaj popravilo s spremembo letnega časa.

Če niste posebej občutljivi in bi radi dišali po pravih, gorskih cvetlicah, potem bo tole stvar za vas! Gel stane 15.90€ (250ml), precej več od tistih tipičnih drogerijskih, a povem vam, da je vreden vsakega centa. Traja pa zelo dolgo - tudi pri takih, ki zelo radodarno doziramo te reči. ;)


Ni komentarjev:

Objavite komentar