Porabljeni izdelki: Empties #7

3. december 2016

Po zares doooolgem času imam za vas spet eno objavo o izdelkih, ki sem jih porabila. Nabralo se jih je precej, zato si kar pripravite šalico čaja ali kave... Bi izdelke ponovno kupila ali mi je nakupa žal? Preberite si spodaj... ;)

(Pssst, če imate pa res preveč časa, si preberite še ostale 'Empties' objave - klik)

Box of empties

Dove kremni geli za tuširanje so moji dolgoletni favoriti in zaenkrat še nisem našla boljših. Sovražim, občutek 'pretesne' kože, ko stopim izpod tuša in tile čudeži v flaškah poskrbijo, da se to nikoli ne zgodi. :) Cena se mi zdi ugodna, velikokrat je tudi kakšna akcija v dm trgovinah. O ponovnem nakupu je brez veze govoriti, ker imam vedno zalogo doma.

Dove šampon in balzam iz Advanced hair series linije (suho olje), sta fantastična izdelka. Mislim, da sem šla že čez 7 flašk obojega, če ne še kaj več. Tudi mož je imel rad oba izdelka. Trenutno sem poskusila en drug duo (Garnier), pa nisem niti približno tako zadovoljna. Razmišljam, da poskusim najti kakšen bolj 'svež' šampon, ker se mi lasje trenutno noro hitro zmastijo, ampak slej ali prej se bom najbrž vrnila k tema dvema lepotcema. ;)

Batiste suhi šampon je stalnica pri meni. Rada sprobavam različne vonje in tale Tropical mi ni bil najbolj všeč. Ni bil slab, ampak tudi všeč mi ni bil. Ponovni nakup: seveda, vedno imam doma enega ali dva. ;)

L'Occitane gel za tuširanje z medom (omejena izdaja), je bil čudovit izdelek. Zelo kremast, božanski vonj in skoraj tako vlažilen kot Dove kremni geli. Nakup bi najbrž ponovila, a je šlo za omejeno izdajo.

Meditteranian Spa losjon za telo je bil eden izmed mojih najljubših izdelkov za nego telesa. Dobila sem ga v test, nič kaj preveč pričakovala od njega, pa se je izkazal za fantastično zadevo. Vonj je bil prekrasen, svež, rahlo sladek, tekstura pa izjemno lahka, vlažilna in hitro vpojna. Bi definitivno kupila, a je dobavljivost precej slaba.

Nivea intimno milo (kamilica) je prav tako dolgoletna stalnica. Milo se mi zdi zelo nežno, zelo rahlo odišavljeno in svoje delo opravi tako kot mora. Pri intimnem milu res ni kaj dosti več za povedati. Ne vem kako bi se obneslo pri nekomu, ki ima zelo občutljivo kožo, meni je super. Bi ponovila nakup, a trenutno uporabljam Afroditino milo in sem z njim zelo zadovoljna.

Beauty empties

Liz Earle izdelki so me navdušili, tonik je še vedno eden izmed najboljših kar sem jih preizkusila, prav tako obožujem njihov losjon za oči (ta mi je še posebej prav prišel, ko sem eno obdobje imela težave z očmi), a 'famozni' Cleanse&Polish je nekako izgubil svoj čar. Sicer imam še zaloge in to celo omejene izdaje/vonje, a kar nekako se ne morem pripravit, da jih porabim. Nekako bolj sem se nagnila k čistilnim balmom in oljem, čeprav je Cleanse&Polish naravnost odličen pri odstranjevanju makeup-a. Trenutno uporabljam drugačne izdelke in moram reči, da nakupa ne nameravam ponoviti v bližnji prihodnosti.

Neutrogena 2v1 je fantastičen kremni gel za čiščenje obraza, ki ga uporabljam že precej let. Najraje ga imam kar pod tušem in ga uporabim skupaj z nežno krtačko za obraz. Gre za gel na osnovi gline in salicilne kisline, ki delujeta proti nepravilnostim, nečistoči in ostalim težavam. Vedno imam eno tubo na zalogi. ;)

Garnier micelarna vodica je bila čisto solidna micelarna, nič ji ni manjkalo, odstranila je makeup, ni mi dražila oči, cenovno ugodna... sem se pa zdaj kar razvadila z Biodermo in mislim, da ne bom kupila več druge micelarne.

Le Petit Marseiliais gel za tuširanje (oliva) ni bil nič posebnega, nakupa ne bi ponovila.

L'Occitane kremi za roke - karitejevo maslo in omejena izdaja, karitejevo maslo z medom, sta bili odlični kremi, ki sem ju zelo hitro porabila. Trenutno imam še druge 'verzije' za porabit, ampak nakup bi seveda ponovila. 

Antipodes Divine face oil je bil še en krasen izdelek podjeta Antipodes. Olje vsebuje avokadovo in vrtnično olje in je zares fantastično. Jaz sem ga uporabljala samostojno in v kombinaciji z nočno kremo. Olje je malenkost bolj 'težko', a moji mešani koži je odlično pasalo. Nakup bom sigurno ponovila!

Too Faced Better than sex maskara je najboljša maskara kar sem jih preizkusila (vsaj do zdaj), ampak odkar BeautyBay nima več Too Faced, jo je izredno težko dobit, zato sem morala presedlati na druge, ki pa ji na žalost ne sežejo do kolen... Če pride priložnost, definitivno ponovim nakup oz. si naredim zalogo. ;)

Alverde kremni eyeliner me je prijetno presenetil. Odlično se je nanašal z različnimi čopiči, obstojnost je bila zelo dobra, barva zelo črna in ne preveč sijoča, pa še posušil se ni. Ne vem ali točno tak eyeliner še obstaja v njihovi ponudbi, a če da, bi ga sigurno kupila.

Empties number 7

Mario Badescu Drying lotion je odlična zadevščina za ubijat nesramne mozoljčke. Gre za zanimivo pogruntavščino, kjer se glina nahaja na dnu stekleničke, nad njo pa plava salicilna kislina. Uporabite ga tako, da notri pomočite palčko za ušesa in 'zmes' nanesete direktno na mozolj. Meni je izjemno pomagal, včasih je kakšne mozolje posušil v eni noči, spet drugič je trajalo kak dan, dva. Super zadeva, bi ponovno kupila!

Nailtiques Formula 1 je bil dolgo časa del moje manikure, no, nanašala sem ga tudi na na gole nohte. Gre za podlak namenjen negi nohtov - obnovi, predvsem pa okrepi moje uboge, mehke, lomljive nohte. Zdaj že lep čas na nohte ne dam ničesar, pa mislim, da bi bil čas, da se spet malo pobrigam. 

theBalm Put a lid on it baza za senčila je skoraj tako dobra kot moja preljuba NYX HD base. Baza je kožne, bež barve, na osnovi silikonov, zato zelo dobro pripravi veke na nanos ličil. Obstojnost podaljša za minimalno 5-6 ur. 

e.l.f. korektor je že precej star, sploh ne vem če je še na voljo na spletni strani. Bil mi je zelo všeč, predvsem zaradi lahke, skoraj vodene teksture in pa izredno močnega roza-breskovega podtona, ki je odličen za podočnjake. A v tem času sem odkrila precej boljših korektorjev, zato tega ne bi ponovno kupila.

In še zadnji izdelki... črtala za oči. Essence Liquid Ink mi je bil zelo všeč, zelo natančen nanos, motilo me je samo to, da sem za nanos potrebovala precej časa (da je izpadlo tako kot sem hotela) in pa da se je sicer intenzivno črna barva, rahlo svetila (veliko raje imam mat črtala). Peter Thomas Roth črtalo je tipično 'pen' črtalo, ki me je prijetno presenetilo z intenzivno barvo in dolgotrajnostjo (kar ni in ni se posušil, čeprav se to zelo rado zgodi pri teh črtalih). Zaradi cene ga verjetno ne bi ponovno kupila (tega sem dobila). Pur Minerals pa je bil eno veliko razočaranje - črtalo z zelo slabo pigmentacijo, ki se je izjemno hitro posušilo. 

6 komentarjev:

  1. Ko prebiram vaše empties objave, me kar zamika, da bi tisti kup praznih embalaž, ki komaj čakam, da se jih znebim dala na blog. Potem pa ugotovim,d a je prevelik zalogaj trenutno tovrstna objava:). Medena L´Occitanova kremica za roke je tudi meni bila všeč, njej vonj pa za pojest. Mario Badescu Drying lotion bi pa imela doma za SoS primere, ker se bere super, sicer nekih mozoljev nimam, samo ko pa se kak naredi pa itak tipično zame ne pustim pri miru. Potem pa se čudim madežem:), imam pa sama na seznamu želja že res dolgo časa od Sonya Dakar podobno zadevščino Blemish Buster pa ima še kar zasoljeno ceno (bo treba šparat), ker tisti gel od Afrodite pni tako zelo efektiven na meni:). Batiste mene reši vsaj 1x na teden, pa imam potem še kak dan dva mir:) (aleluja). Too Faced (kak bi blo fino, če bi znamko imeli na BeautyBay ali pa CultBeauty oz. nekje, kjer imamo zaenkrat mir pred carino:). Drgače pa meni ljubi porabljeni izdelki npr. v letu 2016: L´Occitane karitejevo čistilno olje, Flow Kosmettiika piling za telo (mama mia kako diši in taka puhasta, zračna tekstura) in šipkovo olje za obraz, MIA hOYTO KREMICA ZA PREDEL OČI (noro dobra, z noro ceno za naše žepe), 4 kids and us kremica za obraz...pa še kar nekaj bi se jih našlo:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te čisto razumem... jaz sem to objavo pripravljala nekaj mesecev, preden sem se jo 'spacala' do konca. :) Bom v prihodnje najbrž manjšo količino izdelkov naenkrat obdelala.

      Tale losjon od Mario Badescu je top... tudi sama nimam prehudih težav z mozolji, ampak seveda me napadejo sem in tja in tole pride zelo prav. Cena ni prehuda.

      Too Faced sem prej veselo naročala iz BeautyBay-a, potem so pa vse skenslali, še Urban Decay nimajo več. :P

      L'Occitanovo olje me zelo mika, pa ne vem ali bi karitejevo ali tisto iz Immortelle linije. Imam karitijev tonik in mi je super. 4kidsandus krema je pa fantastična, jo imam na srečo še polovico. ;)

      Izbriši
  2. Lepe fotke :) Si mogoče pogledala na Cult Beauty, če imajo Too Faced?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Aida! <3

      Nimajo, na žalost... edina opcija mi je eBay, ki mi ni najbolj všeč ali pa BeautyBridge, ki nima neke hude zaloge izdelkov, pa še poštnina+carina bi me stala preveč. :S

      Izbriši
  3. Glede Dove gelov za tuširanje se strinjam. <3

    Meni so tok všeč, praktično jih uporabljam non stop že ene 10 let.

    Sploh navaden klasika in Silk in tale pistacija so mi the best <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma super so, res! Sem sprobala že toliko drugih pa se vedno vrnem k Dove. ;)

      Izbriši