Born Pretty Store: Air Cushion Lip Gloss

7. november 2016

Danes imam končno za vas nekaj malo bolj lepotnega, po vseh družinskih/vzgojnih objavah, ki sem jih zadnje čase pisala. :) Tale objava mislim, da bo všeč vsem ljubiteljicam šmink in izdelkov za ustnice. Gre za novost na trgu, ki sledi 'cushion' trendu pri BB kremah in tekočih podlagah - cushion lip glos oz. bolje rečeno šminka v kozarčku. :D




Sama sem prejela odtenek številka 3, ki je zelo poseben... nekako bi barvo opisala kot hot pink, a včasih potegne že v odtenek med temno roza in rdečo. Res zelo lepa barva, ki bi pasala mariskaterem tenu kože, predvsem v poletnih mesecih. 

Nanos s priloženim čopičem je bil zelo enostaven, saj je šminka lepo gosta in se enakomerno nanaša po ustnicah. Po nanosu se posuši skoraj mat, a vseeno pusti malo sijaja. Čeprav sem šminko odstranila po le nekaj minutah (oz. toliko časa, da sem dobila dobre slike), je pustila na ustnicah barvo, ki jih ni bila kost niti Bioderma (najbrž bi šlo s kakšnim oljnim ali dvofaznim čistilom). Všeč mi je tudi, da bledi zelo postopoma, kar pomeni, da ne boste kar naenkrat ostale brez šminke, četudi boste veliko jedle in pile, prav tako ne bodo potrebni večkratni nanosi.






Edina negativna stran bi mogoče bila formula, ki zna biti malo izsušujoča (ampak nikakor ne tako kot prave mat šminke) in sama 'cushion' zasnova, ki je lahko nagnjena k temu, da se šminka pretirano posuši in rata neuporabna, če lonček ne zapiramo dobro oz. ga veliko puščamo odprtega. Pa seveda je problem za mariskatero tudi dostopnost, saj vem, da niso vse 'tekoče' v spletnem nakupovanju in najraje izdelek vidijo, sprobajo in kupijo v drogeriji pri nas. 

Trenutna cena na spletni strani je nekaj čez $6, na voljo pa je 7 odtenkov. Če želite prihraniti 10%, pa ob zaključku nakupa uporabite kodo MHH10. ;) V prihodnjih dneh/tednih prihaja še več ocen izdelkov za ustnice, tako da večkrat pokukajte na blog.



1 komentar: