*4KIDSANDUS Dnevna pomlajevalna krema [SLO]

13. april 2016

Zadnje čase me navdušujejo slovenska podjetja in znamke in eno izmed mojih najljubših mora biti 4kidsandus. Več o sami kozmetiki in ljudeh, ki stojijo za njo, si lahko preberete na njihovi strani, mojo oceno mazila za suho in problematično kožo ter otroškega mila, pa najdete na blogu. ;)




Danes pa bom govorila še o enem hitu med njihovimi izdelki - dnevna pomlajevalna krema. :) Čeprav res ne maram slišati in brati komentarjev ljudi v smislu, da blogerke samo hvalimo izdelke, ki jih dobimo v oceno, moram priznati, da sem bila tudi sama kar malo skeptična, ko so kolegice blogerke vse po vrsti samo hvalile to kremo. Pri kremah za obraz sem namreč precej specifična, ker imam mešan tip kože - koža se rada zmasti po T-coni, a ji v resnici primanjkuje vlage in pogosto je tako suha, da nastanejo kar luskice po določenih predelih. Zato, ker se mi koža rada zmasti, mi ne odgovarjajo zelo težke, 'pretirano' hranilne kreme, a lažje kreme so mi velikokrat prelahke (vem, koža čisto preveč komplicira, naj se že odloči kaj bi rada). :D Tale krema je na srečo zadetek v polno in mislim, da me že dolgo ni nobena krema za obraz tako navdušila.





Krema je (tako kot vsi 4kidsandus izdelki) ročno narejena in polnjena v ličen 50 ml kozarček iz temnega stekla (da prepreči kvarjenje izdelka). Že sam steklen lonček da občutek, da gre za kvalitetno zadevo (morda sem snob, ampak kreme v plastičnih lončkih mi avtomatsko delujejo nizkokvalitetne), retro etiketa na embalaži pa doda še svoj poseben čar. ;) 

Krema ima unikaten, nežen vonj po propolisu za katerega sprva nisem bila sigurna ali mi je všeč ali ne, zdaj pa se ga že veselim ob vsakem nanosu. Struktura kreme je zelo zanimiva, najbolj podobna strukturi čvrstega jogurta, zelo prijetna. Čeprav je ob nanosu občutek kot da je krema zelo lahka in čeprav se hitro vpije ter kožo učvrsti in celo matira, gre dejansko za zelo hranilno kremo - sama sem to opazila, ko sem jo nekajkrat uporabila pred spanjem in se zjutraj zbudila z rahlo mastno T-cono, kar pomeni, da je koža čez noč dobila toliko vlage in maščobe, da je odvečni sebum morala izločiti.

Po mojih izkušnjah je krema primerna tako za dnevno kot nočno nego in se odlično obnese pod ličili. Čeprav gre za pomlajevalno kremo, je primerna tako za mlajšo kot zrelejšo kožo.





Cena je zelo visoka za povprečno uporabnico - skoraj 50€ (49.90€), a vendarle si upam trditi, da je upravičena. Sama se spomnim kako sem še nekaj let nazaj kupovala kreme v drogeriji, ki so bile od 5-10€, pa mi ni nobena prav zares ustrezala in sem jih menjavala praktično vsak mesec... ko človek to malo preračuna, ugotovi, da cena te ene, odlične kreme, dejansko ni tako zelo visoka. ;)



4 komentarji:

  1. Waaa, čudovite fotografije in odlična objava. Ravnokar tudi jaz testiram njihov izdelek in sem zelo zadovoljna. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3 Jaz sem zdaj že nekaj njihovih reči sprobala in sem navdušena... :D

      Izbriši
  2. Meni je tudi všeč, še celo kapljico olja dodam ker mi je premalo :)

    Pa tudi diši mi tako lepo <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro idejo si mi dala, bom tudi sama sem in tja malo olja dodala za večerno nego... :D

      Izbriši